Platán Fitness

Spinning

spinn ok

A spinning edző által vezetett, csoportos foglalkozás. Nem egyedül, otthon a négy üres falat bámulva kell hosszú órákig tekerni, hanem egy edzőteremben, több "sorstárssal" együtt, zenére, edző vezetésével. Minden a kerékpár beállításával kezdődik. Az ülést és a kormányt csípőcsont magasságban kell fixálni.

Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy mind ülve, mind állva kényelmesen, és főképpen hatékonyan lehessen tekerni. Az órán a zene ütemére kell tekerni, és követni kell az edző utasításait, pl.: hegyre fel! Ilyenkor mindenki maga állíthatja be, hogy "milyen meredek" hegyre akar feltekerni. Ebben rejlik a spinning legfőbb erénye: annyira terhelheti magát az ember, amennyire kedve, fizikuma, ereje engedni. No meg befolyásolhatja a terhelést az is, hogy mi a cél, ha valaki fogyni akar például vagy az állóképességét erősíteni, az hajthat jobban, aki éppen csak kerekezni akar egy jót, azért hogy ne puhuljon el, az kímélheti kicsit magát. A ruhánál fontos, hogy kényelmes legyen, és jól szellőzzön, mert bizony alaposan leizzaszthat egy spinning óra.

A cipőnél ajánlott a kemény talp, így nagyobb erőt lehet kifejteni.

Figyelem!!!!

Megkérjük kedves Vendégeinket, hogy az órákon használt kerékpárok korlátozott darabszáma miatt, az spinning edzésre telefonon előre jelentkezzenek be!

A rögzített időpotot akadályoztatás esetén az edzést megelőző nap (20 óráig) lehet lemondani, ellenkező esetben a le nem mondott óra díjját mintha részt vettünk volna azon, ki kell fizetni!

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Oktatóink:

Ön itt van: Home Alakformálás Spinning