Platán Fitness

Kiralymezei

Megjelent: 2014. augusztus 17
Találatok: 16155

Hot Iron

Megjelent: 2012. szeptember 03
Találatok: 9643

 hotironis Hot Iron egy egyedülálló súlyzórudas, csoportos, szakképzett edző által irányított edzésmódszer a gyors, ugyanakkor tartós edzés eredmények eléréséhez. Nem egy „csodaeszközről“ vagy misztikus edzésmódszerről van szó, hanem gyógytornászok, természetgyógyászok, testnevelő tanárok, testépítők, nemzetközi fitness prezenterek által létrehozott edzésprogramról. Több éven keresztül a legfrissebb ismeretek alapján fejlesztették tovább, és mára több európai egyetem és főiskola is beépítette a képzésébe.

Bővebben: Hot Iron

Dance Aerobic

Megjelent: 2012. április 03
Találatok: 6049

latin

A Dance aerobic edzésmódszer ötvözi a klasszikus aerobic tréning alapelveket a látványos, trendi táncelemekkel (hipp - hopp, funky), ami mindenki számára elsajátítható elemekből áll. A testtartás és a test formájának javítására szolgál, fejleszti az állóképességet. A dance aerobic intenzív mozgást és koreográfiát kedvelőknek ajánlott.

Bővebben: Dance Aerobic

Alakformáló tréningek

Megjelent: 2012. március 26
Találatok: 6301

alakform2

Az óra típus magába foglalja azokat az erő-állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása valósítható meg.

Bővebben: Alakformáló tréningek

Spinning

Megjelent: 2012. március 26
Találatok: 6226

spinn ok

A spinning edző által vezetett, csoportos foglalkozás. Nem egyedül, otthon a négy üres falat bámulva kell hosszú órákig tekerni, hanem egy edzőteremben, több "sorstárssal" együtt, zenére, edző vezetésével. Minden a kerékpár beállításával kezdődik. Az ülést és a kormányt csípőcsont magasságban kell fixálni.

Bővebben: Spinning

Ön itt van: Home Alakformálás Spinning Edzéseink