Platán Fitness

Friss Hírek

 

szoli kicsi

 

 Szolárium cső infórmáció

 Augusztustól bővülünk!!!


 

 

Megtalálhatóak vagyunk!

2721 Pilis

Rákóczi utca 14.

Telefon: 06-20-424-7057

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás:

  • Hétfő-Péntek: 08-22
  • Szombat: 08-12  16-20
  • Vasárnap: 08-12 16-20

Térkép

Ajánló híreinkből, edzéseinkből, szolgáltatásainkból

Hot Iron

 hotironis Hot Iron egy egyedülálló súlyzórudas, csoportos, szakképzett edző által irányított edzésmódszer a gyors, ugyanakkor tartós edzés eredmények eléréséhez. Nem egy „csodaeszközről“ vagy misztikus edzésmódszerről van szó, hanem gyógytornászok, természetgyógyászok, testnevelő tanárok, testépítők, nemzetközi fitness prezenterek által létrehozott edzésprogramról. Több éven keresztül a legfrissebb ismeretek alapján fejlesztették tovább, és mára több európai egyetem és főiskola is beépítette a képzésébe.

Alakformáló tréningek

alakform2

Az óra típus magába foglalja azokat az erő-állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása valósítható meg.

Dance Aerobic

latin

A Dance aerobic edzésmódszer ötvözi a klasszikus aerobic tréning alapelveket a látványos, trendi táncelemekkel (hipp - hopp, funky), ami mindenki számára elsajátítható elemekből áll. A testtartás és a test formájának javítására szolgál, fejleszti az állóképességet. A dance aerobic intenzív mozgást és koreográfiát kedvelőknek ajánlott.

Spinning

spinn ok

A spinning edző által vezetett, csoportos foglalkozás. Nem egyedül, otthon a négy üres falat bámulva kell hosszú órákig tekerni, hanem egy edzőteremben, több "sorstárssal" együtt, zenére, edző vezetésével. Minden a kerékpár beállításával kezdődik. Az ülést és a kormányt csípőcsont magasságban kell fixálni.

  • Egyéb lehetőségek

  • Edzéseink

 
 
 
 
Ön itt van: Home Edzéseink